Un nou record pentru Simona Halep. A disputat cea mai lungă partidă...

Un nou record pentru Simona Halep. A disputat cea mai lungă partidă din 2018 în tenisul feminin

106
0
DISTRIBUIȚI

Simona Halep încheie 2018 pe locul 1 WTA, un an plin de reușite pentru sportiva româncă. În afara poziției de lider în topul celor mai bune tenismene din lume, Halep a bifat în acest an un nou record.

Simona Halep a disputat cel mai lung meci din 2018 în tenisul feminin. Mai exact, este vorba despre partida disputată împotriva lui Lauren Davis, din turul 3 de la Australian Open, câștigată de româncă. 3 ore și 44 de minute a durat confruntarea, încheiată 4-6, 6-4, 15-13.

Simona Halep nu este singura româncă cu „partide maraton” din acest top. Irina Begu și Ana Bogdan i se alătură liderului mondial. Irina Begu se clasează pe locul 4, cu partida disputată împotriva Annei Karolina Schmiedlova, din primul tur de la Roland Garros, în care românca s-a impus cu 6-4, 5-7, 9-7 și care a durat 3 ore și 19 minute.

Ana Bogdan – Anna Schmiedova este partida de pe locul 5, disputată la București. Schmiedova s-a impus în 3 ore și 18 minute cu 4-6, 7-6, 7-5.

2018 a fost cel mai bun an al Simonei Halep, cu 7,4 milioane de dolari, venituri obținute doar din tenis. Liderul mondial a câștigat mai multe competiții importante, printre care Roland Garros, Shenzhen, Montreal. De asemenea, a jucat finale la Australian Open, Roma și Cincinnati.

Simona Halep, cea mai titrată tenismenă a României a adunat câștiguri în valoare de 28 de milioane de dolari doar din tenis, în aproape un deceniu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ