Un complex turistic se va construi în zona Belona din Eforie Nord

Un complex turistic se va construi în zona Belona din Eforie Nord

54
0
DISTRIBUIȚI

Localitatea Eforie Nord a cunoscut o dezvoltare lentă, pe plan turistic, unde modernizările au fost făcute doar în ultimii ani. Fluxul turistic este din ce în ce mai mare, iar cererea sporită de spații de cazare a determinat dezvoltarea continuă a construcților de vile, pensiuni și hoteluri. Prin intermediul investiției propuse de societatea Briza Mării SRL, care a depuns un memorandum pentru construirea unui complex turistic în zona Belona a stațiunii, dorește să se implice activ în dezvoltarea turistică a orașului Eforie.

Terenul pe care se dorește realizarea proiectului are o suprafață de 1745 de metri, iar conform certificatului de urbanism, emis de Primăria orașului Eforie, pe data de 18 noiembrie 2017, folosirea actuală a terenului este curți-construcții, iar destinația stabilită prin planurile de urbanism și amenajarea teritoriului aprobate este de turism, agrement, spații verzi.

Construcția propusă va avea regim de înălțime S+P+3E și va face parte dintr-un complex turistic, ce va fi compus în final din două corpuri unite printr-o pasarelă. Imobilul propus prin proiectul de față va găzdui 65 de camere duble pentru cazare turistică, spații tehnice și parcări la subsol, iar la parter se vor organiza spații pentru alimentație publică și recepție.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ