Umilință totală pentru Orban! A transformat Guvernul în cârciumă. Atac dur la...

Umilință totală pentru Orban! A transformat Guvernul în cârciumă. Atac dur la adresa premierului

1152
0
DISTRIBUIȚI

Umilință totală la adresa premierului Ludovic Orban. Lupta politică a ajuns la baionetă, iar adversarii șefului de la Palatul Victoria au sărit calul. Este un atac fără precedent la adresa lui Orban.PSD s-a săturat de Opoziție după doar câteva luni și anunță debarcarea rapidă a Guvernului PNL. Până la o moțiune de cenzură, social democrații lansează atacuri dure la adresa lui Ludovic Orban

Umilință totală la adresa lui Orban

Șeful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sărit calul și l-a jignit într-un mod extrem de dur pe premierul Ludovic Orban. Ciolacu s-a enervat că negocierile purtate între PNL și USR-PLUS s-au desfășuat în sediul Guvernului. Ciolacu spune că Orban a transformat sediul Guvernului în ”cârciumă și sediu de partid”.

”Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală.

Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid.

În loc să-și bată capul pentru a repara situația dezastruoasă din #DSP-urile căpușate de toate rudele și pilele liberale, Orban negociază politic funcții.

În loc să discute despre investiții, spitale, șomaj, alocații și pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul #obiectiv al PNL de când a venit la guvernare.

Nimic pentru oameni, totul pentru ei și pentru buzunarele lor! Degeaba! E în #FIREA oamenilor să îi măture la vot!”, a scris Marcel Ciolacu pe o rețea de socializare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ