Turistul LUKOVID a inceput Campania electorală și participă diseară la avanpremiera...

Turistul LUKOVID a inceput Campania electorală și participă diseară la avanpremiera redeschiderii Hotelului Amfiteatru din Olimp”SE DESCHIDE NUMAI PENTRU EL”

1073
0
DISTRIBUIȚI

Vizita premierului Ludovic Orban în judeţul Constanţa începe în dimineaţa zilei de joi, 23 iulie, la Centrala de la Cernavodă.

Conform programului oficial postat de Guvernul României, Ludovic Orban va fi joi, 23 iulie, într-o vizită în judeţul Constanţa.

La ora 9.30, premierul va vizita, împreună cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, Centrala Nuclearelectrică din oraşul Cernavodă şi se va întâlni cu managementul centralei.

La ora 11.30, premierul, împreună cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, vor merge la Şantierul Naval Constanţa unde se vor întâlni cu managementul şantierului.

La ora 12.45, Ludovic Orban este aşteptat, împreună cu ministrul economiei, Virgil Popescu, şi cu ministrul lucrărilor publice, Ion Ştefan, la şantierul de reabilitare a Cazinoului Constanţa.

Seara, la ora 20.00, premierul Orban va participa, împreună cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, „la inaugurarea Hotelului Amfiteatru, Olimp“, o investiţie a omului de afaceri Mohammad Murad – după cum a anunţat Guvernul.

Murad a precizat, însă, pentru „Adevărul“ că inaugurarea propriu-zisă va avea loc sâmbăta viitoare, 1 august. Acum va fi doar vizita premierului – o avanpremieră, deci, a redeschiderii hotelului Amfiteatru.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ