Traian Băsescu explicație neașteptată: spațiul Schengen nu este o structură în care...

Traian Băsescu explicație neașteptată: spațiul Schengen nu este o structură în care să intri, în acest moment ” Nu il mai lasati sa mearga singur pe strada”

220
0
DISTRIBUIȚI

Fostul președinte Traian Băsescu susține că în acest moment, la modul în care arată spațiul Schengen și la ce probleme au țările europene din cauza acestui sistem, pentru România nu ar fi bine să adere, conform stiripesurse.ro.

”Olanda blochează accesul României din 2013, de atunci o țin una și bună. De când a venit Mark Rutte premier și Timmermans ministru de Externe ei blochează accesul României.

Chestiunea spațiului Schengen este una delicată. State membre Schengen și-au reactivat frontierele. Sistemul s-a dovedit ineficient pentru că s-a umplut Europa de imigranți.

Pentru Schengen ar fi prins bine niște contracte cu corvete, pe care personal ca președinte nu le-am acceptat. Schengenul așa cum este acum nu este un loc în care să intri. Poliția de frontieră, așa cum este ea, mai cu un bax de țigări, mai cu una, mai cu alta, măcar ai bază că-ți apără frontierele.”, a spus Traian Băsescu, la România TV.  NU VEDE DECÂT COSTĂ RICA  ,EL A TRECUT CA UN TURIST PRIN TARA CU GÂNDUL NUMAI LA BAXURI SI CIUNGA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ