Sute de jucării contrafăcute, confiscate în portul Constanţa Sud Agigea

Sute de jucării contrafăcute, confiscate în portul Constanţa Sud Agigea

290
0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Bucureşti, aproximativ 336 bucăţi jucării pentru copii susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 60.000 lei dacă ar fi originale.

Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în judeţul Ilfov.

În urma controlului au fost descoperite 336 bucăţi jucării (figurine), care purtau însemnele unei mărci cunoscute şi care sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 60.000 lei dacă ar fi fost originale.

Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ