Se mai fac evenimente la vară în Constanța? Primăria n-are încă răspunsuri

Se mai fac evenimente la vară în Constanța? Primăria n-are încă răspunsuri

167
0
DISTRIBUIȚI

Suntem la sfârșitul lunii ianuarie, iar Primăria municipiului Constanța nu a decis încă ce evenimente să aprobe pentru vara anului în curs, cu toate că a primit, încă de anul trecut, mai multe solicitări în vederea organizării unor festivaluri.

Amintim că au depus solicitări solicitări următorii:

– SC Catalin Punct Ro, pentru Festivalul Scoicilor, în Piața Ovidiu, în perioada 16-19 mai;

– Seaview Advertising SRL vrea să reediteze Festivalul Înghețatei, în Piața Ovidiu, în perioada 27-30 iunie 2019;

– SC Neversea SRL vrea să organizeze o nouă ediție a festivalului Neversea, pe plaja Modern, în perioada 4- 7 iulie 2019;

– Asociația Sportivă de Off Road Cap 180 vrea să organizeze 4v Rally Raid Constanța în Parcarea Poarta 1, în perioada 25- 28 iulie 2019.

– SC Kick Off Events propune o nouă ediție a evenimentului Color Run, în stațiunea Mamaia, zona Rex, între hotel Golden Tulip și Castel, pe 27 iulie 2019;

– Asociația Omul de Fier solicită să organizeze Strong Man în Piațeta Perla din Mamaia, între 10 și 11 august 2019;

– Seaview Advertising SRL vrea să organizeze Marina Food Challenge, în Piața Ovidiu, în perioada 15- 18 august 2019;

– Asociația Culturală Tomis propune o nouă ediție a Festivalului Antic Tomis, în parcul Carol de lângă Termele Romane, pe 29 august 2019;

– SC Catalin Punct Ro propune Festivalul Gustului Românesc, în zona Poarta 1, în perioada 29 august – 1 septembrie 2019.

Lista prezentată mai sus a fost publicată și în data de 22 decembrie 2018, ca urmare au unui răspuns furnizat de Primăria municipiului Constanța la solicitarea cotidianului Replica. Iată că suntem în data de 26 ianuarie 2019, iar Primăria Constanța precizează, prin intermediul purtătorului de cuvânt Ionela Bărboi: „Deocamdată, Primăria Municipiului Constanța nu a eliberat nici un acord pentru organizarea vreunui eveniment. Încă primim și așteptăm noi solicitări, prin urmare calendarul se poate modifica”. Care este termenul până la care se pot transmite solicitări din partea firmelor interesate să organizeze evenimente? Urmează să aflăm… cât de curând, mai exact când vom răspunde acestei întrebări reprezentanții Primăriei Constanța.

Situația nu este pe placul celor care organizează evenimente, pentru că un lucru bine făcut – nu ca Târgul de Crăciun 2018, care a fost un eșec răsunător – necesită timp și termene clare. „Dacă nu avem din timp răspunsuri, nu ne putem asuma să facem evenimente. Nu există predictibilitate, primăria nu oferă răspunsuri. Ori, dacă nu știm un calendar clar, nu putem invita producătorii. Nu le putem spune o dată, iar apoi să îi anunțăm că s-a modificat, iar ei să nu mai vină pentru că poate și-au anunțat prezența și la alte evenimente, în alte orașe. Dacă nu aflăm din timp ce decide primăria, ne retragem”, au spus reprezentanții firmei care au organizat în 2018 Festivalul Înghețatei, iar în 2019 vin și cu o altă propunere – Marina Food Challenge.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ