Şcoala de Vară a femeilor din PSD. Cum e întâmpinată Viorica Dăncilă!

Şcoala de Vară a femeilor din PSD. Cum e întâmpinată Viorica Dăncilă!

83
0
DISTRIBUIȚI

Protestatari, prezenți la întâlnirea membrilor PSD de la Pavilionul Expozițional! Femeile din PSD s-au întâlnesc la tradiţionala Şcoală politică de vară a organizaţiei. Tema ediţiei din 30 august-1 septembrie 2018 este Centenarul Marii Uniri, evenimentul desfășurându-se la Pavilionul Expoziţional din Mamaia. La sesiuni participă și prim-ministru Viorica Dăncilă, dar și președintele PSD, Liviu Dragnea. Cei doi sunt așteptați la Pavilion de un grup de protestatari, deocamdată în număr de 10, care doresc să le ureze mai marilor PSD…„numai de bine“. Unul dintre protestari este constănțean, dar locuiește la New York, venind în țară o dată la 6 luni.

Unul dintre protestatari a dorit să intre în Pavilion, dar nu a fost lăsat de către agentul de pază. La fața locului au ajuns și oamenii legii, care l-au legitimat.

Totodată, Marcela Rădulescu, primarul din Ion Corvin, ar fi spus: ”De ce li se dă importanță unor proști”. Menționăm că protestatarul este președintele Asociației Evoluția în instituții, Cristian Mihai Dide.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ