Schimbările mari se fac cu pași mici. Începe prin a cumpăra produse...

Schimbările mari se fac cu pași mici. Începe prin a cumpăra produse „made in” România

330
0
DISTRIBUIȚI

Vrei o schimbare care se poate întinde la nivel național? Țara noastră are nevoie de schimbări care vin din interior. Noi suntem interiorul și miezul acestei țări. De ce să avem așteptări doar de la partidele politice și să nu începem să ne mișcăm chiar noi? Acesta este un mijloc facil de a arăta dragostea față de țară: cumpără produse fabricate aici. Este un gest patriotic, un gest de care România are nevoie. În acest fel, putem arăta că ne respectăm țara. 

Pe această cale, persoanele care lucrează în fabricile din România își vor păstra locurile de muncă. Firmele românești ar avea un start-up promițător în a-și dezvolta afacerile și, implicit, în a asigura mai multe locuri de muncă pentru români. Dacă o companie își mărește capacitatea de producție, crește și necesitatea de a angaja un număr mai mare de oameni.

Este simplu: atunci când mergi la cumpărături, analizează ambalajul produsului. El oferă informații prețioase despre produs, ingrediente, modalitate de fabricare și țara de proveniență. Dacă ți se pare un produs de o calitate înaltă, ce te împiedică să îl achiziționezi? În marile lanțuri de magazine sunt deja locuri special amenajate cu produse românești, având această specificație pe un panou îndrumător. Am remarcat aspectul pe care l-am menționat inclusiv la standul cu vinuri. Mai nou, mici magazine comercializează produse 100% naturale, românești, de calitate superioară, cu atestate organice și prețuri accesibile.

Nu ai vrea să vezi cum crește numărul fabricilor? Gândește-te câte locuri de muncă s-ar genera dacă poporul român ar înțelege importanța cumpărării de produse fabricate în România. Feedback-ul te va surprinde cu schimbări durabile, într-un timp mai scurt decât ți-ai imaginat. De ce să nu circule banii în interiorul țării noastre? Avem atâtea locuri în care merită să fie distribuiți. Vom ajuta, involuntar, sistemul de sănătate, cultura, și, de ce nu, educația.

De asemenea, produsele „made in” România ar putea să stea pe rafturile străinilor. Ei apreciază tradiționalul de care noi nu ne-am îndepărtat. O economie solidă se clădește și cu ajutorul nostru. Schimbările mari încep cu lucruri mici. Te costă doar câteva secunde să verifici proveniența produsului dorit și, astfel, să dai o mână de ajutor României tale!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ