ROMÂNIA PAȘALÂC UE (Dacă voi nu mă vreți ,eu vă...

ROMÂNIA PAȘALÂC UE (Dacă voi nu mă vreți ,eu vă vreau ) Ceaai mare Trădare pentru Tară .Parlamentul European își menține sprijinul pentru numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef european

92
0
DISTRIBUIȚI

Laura Codruţa Kovesi primeşte încă o asigurare oficială că va fi sprijinită pentru a ajunge procuror-șef al Parchetului European. Noul Parlament European, constituit în urma alegerilor din 24-26 mai, precizează într-un comunicat că susține, ca și în legislatura precedentă, candidatura Laurei Codruța procurator ue

La solicitarea Conferinţei Preşedinţilor din Parlamentul European (PE), preşedintele legislativului comunitar David Sassoli va trimite în următoarele ore o scrisoare Consiliului UE prin care va reaminti sprijinul deplin al PE pentru numirea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef european, se arată într-un comunicat al Parlamentului European.

„Înainte de reuniunea informală a miniștrilor justiției și afacerilor interne de la Helsinki, Parlamentul dorește să-și reafirme susținerea pentru candidatura Laurei Codruța Kovesi la funcția de procuror-șef european. Este esențial ca investigarea și urmărirea penală a presupuselor infracțiuni cu bugetul UE – cum ar fi fraude, fapte de corupție sau fraude transfrontaliere cu TVA – să fie asigurate cât mai repede posibil”, arată Parlamentul European, potrivit Agerpres.

Potrivit legislației europene referitoare la instituția Procurorului Public European (art. 14), procurorul-șef este numit de comun acord de Parlamentul European și Consiliul European pentru un mandat de 7 ani, care nu poate fi reînnoit.Dacă cineva distruge o Țară ajunge departe ( ca si  Băse care se lăfăie  la o comisie de politică externă și Poarta Albă îl așteaptă de 26 de ani )România este „parfum” nu Congo care este supusă la presiuni ca să devină o Tară supusă Prăduitorilor internaționali și distrugătorilor de ȚĂRI care nu ne mai iau prin Războaie dau Funcții la Trădători.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ