Rafturile magazinului pentru donații s-au umplut într-o oră

Rafturile magazinului pentru donații s-au umplut într-o oră

54
0
DISTRIBUIȚI

Într-un mall din Bucureşti a fost deschis primul magazin, unde clienţii sunt aşteptaţi să umple rafturile şi nu să le golească aşa cum ne-am obişnuit. Vorbim despre un proiect prin care românii sunt invitaţi să aducă haine pentru 1.000 de familii nevoiaşe.

Hainele expuse pe rafturi nu sunt de vânzare. Au fost aduse de oameni generoşi din tot oraşul pentru a le dona familiilor nevoiaşe.

În mai puţin de o oră magazinul gol s-a umplut. S-au strâns deja multe haine, o tonă.

Organizatorii îşi propun să adune 20 de tone în două săptămâni.

Ceva atipic pentru un centru comercial. De obicei noi invităm oamenii să golească magazinele. Acum am zis să mergem spre o cauză bună”, spune Corina Olteanu, reprezentanta centrului comercial în care a fost deschis magazinul.

Hainele, odată colectate, vor fi sortate de 50 de voluntari „Let’s Do It, Romania!”, care mai apoi le vor duce celor 1.000 de familii.

„Ne-am dorit să suţinem educaţia în medii defavorizate. Din cauză că nu au cu ce să îmbrace sau cu ce să se încalţe, mulţi copii renunţă la şcoală şi practic acest sprijin este extrem de important pentru ei ca să continue să meargă la şcoală”, spune Anca Băniţa, reprezentant Let’s Do It Romania.

Alte 12 puncte de colectare sunt şi în mallurile din ţară şi vor rămâne deschise până pe 18 aprilie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ