Primarul Constanței, despre postările false ale PSD: „Performanţa Simonei nu trebuie murdărită...

Primarul Constanței, despre postările false ale PSD: „Performanţa Simonei nu trebuie murdărită de lupta politică internă”

462
0
DISTRIBUIȚI

Liderul organizaţiei municipale a PSD Constanţa şi primarul municipiului, Decebal Făgădău, spune că dezaprobă postarea prin care se acreditează ideea că huiduielile auzite luni seară pe Arena Naţională au vizat-o pe Simona Halep şi spune că performanţa sportivei nu trebuie „murdărită” de lupta politică internă şi că oamenii politici trebuie să o aplaude şi să-i mulţumească pentru modul în care reprezintă România, relatează News.ro.

Edilul îi cere scuze Simonei Halep pentru acea postare. Mesajul a apărut pe paginile de Facebook ale mai multor organizaţii judeţene PSD, fiind şters astăzi de cele mai multe.

Mesajul a apărut marţi seară şi pe pagina de Facebook a organizaţiei judeţene a PSD Constanţa.

Preşedintele organizaţiei municipale a PSD Constanţa, Decebal Făgădău, spune că dezaprobă această postare şi se delimitează de ea.

„Dezaprob vehement această postare. Pe pagina de Facebook a PSD Constanţa, cea pe care organizaţia municipală o gestionează, nu s-a postat aşa ceva. Vreau să subliniez asta. Organizaţia Municipală este separată de Organizaţia Judeţeană a PSD Constanţa. În ce priveşte reţelele de socializare, de asemenea, paginile celor două organizaţii au moderatori diferiţi. Aseară, când am auzit despre ce e vorba, i-am cerut administratorului paginii de Facebook a Organizaţiei Judeţene să şteargă această postare. În cursul zilei de astăzi voi adresa scuzele mele Simonei, familiei şi echipei sale”, a scris Făgădău, miercuri, pe Facebook.

El consideră că performanţa Simonei Halep nu trebuie murdărită de lupta politică internă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ