PNL Constanţa, se aude? Ludovic Orban vă cere să fiţi mai vocali!

PNL Constanţa, se aude? Ludovic Orban vă cere să fiţi mai vocali!

223
0
DISTRIBUIȚI

Liberalii ar trebui să iasă din amorţeală pe plan local şi să organizeze, măcar o dată pe săptămână, o conferinţă de presă în care să prezinte atât problemele la nivel naţional, cât şi chestiunile spinoase de la nivelul judeţelor pe care le reprezintă. Nu este un sfat pe care îl dăm noi organizaţiilor judeţene, mai exact celei de la Constanţa, care pare a fi mută şi surdă, ci declaraţia pe care a oferit-o cotidianului „Replica” preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Referitor la recenta demisie din partid a fostului parlamentar şi fost ministru al Culturii, Puiu Haşotti, Ludovic Orban a afirmat că acesta nu l-a anunţat cu privire la intenţie şi nici care sunt motivele: „Nu am ce să comentez sau să ştiu, pentru că nu mi-a spus nimic”. Însă, legat de organizaţia PNL Constanţa, Orban a precizat că momentan este prematur să se pronunţe cu privire la activitatea ori inactivitatea acesteia:

„Abia s-a ales noua conducere judeţeană, am o relaţie bună cu preşedintele Bogdan Huţucă. Vom începe însă o evaluare a organizaţiilor judeţene după Consiliul Naţional, când vom stabili şi un plan trimestrial de acţiuni. Însă, deja am solicitat organizaţiilor judeţene să organizeze minim o conferinţă de presă pe săptămână, în care să prezinte atât problemele de la nivel naţional, cauzate de Guvernarea PSD, cât şi problemele spinoase din plan local”, a afirmat preşedintele liberalilor.

În ceea ce priveşte Guvernarea PSD, Orban a menţionat că este convins de faptul că s-a ajuns la fundul sacului. „Am atras atenţia asupra creşterilor care nu sunt susţinute şi de încasările la buget. Avem cel mai mare deficit din ultimii ani, încasări sub cele prognozate… De ce credeţi că au evitat să prezinte bilanţul primului semestru?

Raportul trebuia să fie deja prezentat. Au amânat, aşteptând încasările din lunile iulie şi august, care se aşteaptă a fi mai mari. Dar, pe fond, economia nu merge”, a susţinut preşedintele PNL. Întrebat dacă, în asemenea condiţii, PNL ar prelua guvernarea, Orban a răspuns: „PNL este pregătit. Ar fi singura soluţie pentru redresarea economiei”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ