Piept de pui CU VIERMI, la KAUFLAND!

Piept de pui CU VIERMI, la KAUFLAND!

160
0
DISTRIBUIȚI

Un constănțean reclamă faptul că a găsit viermi într-o caserolă de pui pe care a dorit să o achiziționeze de la supermarketul Kaufland 2, de pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Mai mult, bărbatul susține că nu a reușit să vorbească cu niciunul dintre șefii magazinului.

Unul dintre argumentele cu care supermarketurile vin în fața clienților, în încercarea de a-i convinge să cumpere de la ei, în detrimentul piețelor agroalimentare, este un mai bun control al calității. Evenimentele din ultima perioadă arată însă că supermarketurile mai au mult de lucrat la acest capitol! După scandalul somonului afumat infestat cu Listeria, scoase de pe rafturile din Kauland, Auchan și Carrefour de către medicii sanitari veterinari, o nouă reclamație vizează supermarketul Kaufland.

Un constănțean a postat pe rețeaua de socializare Facebook că a avut parte de o surpriză neplăcută, sâmbătă după-amiază, 16 februarie a.c., când a vrut să cumpere o caserolă cu carne de pui, dintr-un supermarket.

Reprezentanții Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au precizat pentru cotidianul „Replica de Constanța” că nu au primit nicio sesizare cu privire la acest caz.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ