Pasagerii unei curse Tarom, blocaţi de peste 12 ore pe aeroportul din...

Pasagerii unei curse Tarom, blocaţi de peste 12 ore pe aeroportul din Amsterdam

32
0
DISTRIBUIȚI

Cei 120 de pasageri a unei curse Tarom sunt blocaţi de peste 12 ore în aeroportul din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei care urma să-i aducă în ţară.

Pasagerii s-au plâns de serviciile proaste de comunicare ale companiei de stat, iar unii dintre ei au dormit în aeroport.

”Din păcate, după ce am fost debarcaţi nu am primit niciun fel de informare oficială de la TAROM – dacă ne putem caza, dacă ne va fi restituită contravaloarea cazării, unde, ce putem face, care sunt următorii paşi”, a declarat telefonic la Digi24 unul dintre pasageri, Cătălin Ciobanu.

Pasagerul a precizat că a primit pe Facebook o confirmare că va veni o aeronavă dimineaţă pentru a-i prelua pe călători.

La ora 12:00 noaptea, au ajuns pe aeroport doi reprezentanţi ai Ambasadei României, care au ajutat pasagerii, iar la ora 5:00 dimineaţa a venit reprezentantul Tarom de la Bruxelles, potrivit news.ro.

Duminică dimineaţă a decolat spre Amsterdam o altă aeronavă Tarom, care va aduce pasagerii la destinaţie, cursă programată să plece spre Bucureşti în jurul orei 10:00, ora României.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ