DISTRIBUIȚI

PAOK Salonic a câștigat finala Cupei disputată în fața lui AEK Atena, scor 1-0. Formația lui Răzvan Lucescu reușește prima „dublă” din istorie.

Răzvan Lucescu este autorul unei performanţe istorice pe banca lui PAOK Salonic. După ce a devenit campioană pentru prima oară în 34 de ani, PAOK a cucerit şi Cupa Greciei după finala câştigată cu 1-0 în faţa lui AEK Atena. Astfel, Lucescu junior devine primul antrenor din istoria lui PAOK care reuşeşte eventul cu formaţia elenă. Chuba Akpom a marcat singurul gol al întâlnirii disputate pe Stadionul Olimpic din Atena, arena unde joacă de obicei AEK.

Va fi din nou sărbătoare la Salonic, după ce echipa lui Lucescu a reuşit să păstreze trofeul cucerit şi în ultimele două ediţii.

Răzvan Lucescu rămâne la PAOK

Deşi inclusiv tehnicianul român a vorbit în trecutul recent despre posibilitatea de a pleca de la PAOK după acest sezon istoric, Răzvan Lucescu a anunţat că nu se mai pune problema unei despărţiri. Antrenorul de 50 de ani va avea parte în vară de provocarea carierei, urmând să încerce să ducă gruparea din Salonic în grupele UEFA Champions League.

sursa: Digisport.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ