O” javră ordinară ” născut să distrugă ?Ce fac ocrotitorii Țării ,...

O” javră ordinară ” născut să distrugă ?Ce fac ocrotitorii Țării , nu mai avem ??? Traian Băsescu, mesaj pentru Orban: Nu mai sta la mâna PSD-ului. Dacă nu, ”hasta la vista baby”

1097
0
DISTRIBUIȚI

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a transmis, duminică seară, premierului Ludovic Orban că are toate instrumentele legale să ia măsuri concrete împotriva pandemiei, făcând referire la documente internaţionale.

Traian Băsescu a postat, duminică seară, un mesaj pe Facebook, intitulat ”Dragă Orban, călătorului îi şade bine cu drumul…”.

”România a semnat un Tratat Interguvernamental transpus în legislaţia română prin HG nr.758/2009 şi operaţionalizat prin ordinul ministrului nr.1638/2014, pentru punerea în aplicare a Regulamentului Internaţional de Sănătate 2005 al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). De asemenea, există Decizia COM (2011/866 – 2011/0421), care transpune Regulamentul Internaţional de Sănătate şi dezvoltă la nivel european un sistem de alertă pentru lupta împotriva transmiterii epidemiilor şi pandemiilor şi care este parte a sistemului global coordonat de OMS. Ai deci şi un Tratat Interguvernamental şi o Decizie a Parlamentului European şi a Consiliului, privind ameninţările tranfrontariele grave pentru sănătate. Aşadar, ai toate instrumentele legale să acţionezi pentru diminuarea efectelor pandemiei COVID-19. Dacă o faci sau nu, depinde doar de tine, instrumentele legislative le ai”, a scris Băsescu.

Potrivit acestuia, ”toate documentele de reglementare, fie că sunt europene, fie că sunt naţionale sau ţinând de ONU, ca Tratat Interguvernamental, asigură elementele esenţiale şi obligatorii de punere în aplicare a mecanismelor de luptă împotriva epidemiilor şi pandemiilor”.

”Tu şi Guvernul, dispuneţi de toate mijloacele legale pentru protejarea propriului popor de epidemii şi pandemii şi în acelaşi timp aveţi obligaţii majore faţă de comunitatea internaţională. Nu mai sta inutil la mâna PSD-ului, care nu face decât un joc de extindere a pandemiei în populaţia ţării. ACŢIONEAZĂ! Dacă nu, «hasta la vista baby»! Vezi titlul”, i-a mai transmis Băsescu premierului.

Legea privind carantina este în dezbatere în Senat. Legea ar fi trebuit votată sâmbătă, însă senatorii au amânat votul, proiectul legislativ nefiind încă avizat de Comisia juridică.Concluzie .Eu v-am pus eu vă dau jos , cît dracu își mai bate nenorocitul ăsta joc de Țară ? cît se mai plimbă liber pe stradă în loc să stea „100 de ani la Poarta Albă ” unde îi este locul ?? dar cu așa conducători nu ne mirăm .”Așa Țară  așa  conducători” .Așa Țară așa procuratori , nu mai dorește să plece nimeni cu KOVEȘI la UE ca să nu piardă locușorul de „buricul pămîntului” în zonă de reprezentant al statului ” el taie el spînzură ” dar românașul plătește să fie păcălit și distrus de toți reprezentanții statului de drept , dar pînă cînd o să vedem !

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ