„Numai fiti suparati ca inainte nu le reparau le luau Ei ...

„Numai fiti suparati ca inainte nu le reparau le luau Ei „Constănţenii CER TOALETE DECENTE în Piaţa Griviţei. Cum reacţionează conducerea RAEDPP!

146
0
DISTRIBUIȚI

Anul trecut, Piaţa Griviţei a fost inclusă, alături de alte pieţe din oraş, pe lista lucrărilor de întreţinere şi renovare a RAEDPP Constanţa, prin Direcţia de Pieţe, Târguri şi Oboare. Investiţii au fost aduse şi la toaleta ce deserveşte pieţarii, dar şi cei care ajung în zonă şi intervin problemele fiziologice. Chiar şi cu minimele investiţii, toaleta arată deplorabil, constănţenii exprimându-şi nemulţumirea cu privire la dezinteresul adminsitraţiei locale. „Vă daţi seama, cum duci un copil în asemenea loc?”, s-a plâns o mămică. Directorul RAEDPP, Florin Gheorghe, pasează vina în ograda şefului Direcţiei Pieţe, târguri şi oboare, Ion Ciobanu.

Doamne fereşte să fii în Piaţa Griviţei şi să ai probleme fiziologice! Toaleta care deserveşte pieţarii şi pe orice alt constănţean care ajunge în zonă arată deplorabil. Ce-i drept, mobilierul a fost schimbat, la fel şi geamul termopan, însă este nevoie de mult mai mult pentru ca o toaletă să arate conform standardelor europene. Mai multe fotografii cu starea toaletei din Piaţa Griviţei au fost postate pe internet, constănţenii fiind indignaţi de lipsa de interes a municipalităţii, mai ales că vorbim de igienă. „Am avut ocazia să văd cum arată. Culmea, se plăteşte şi bilet. M-a luat cu vomitat, mi-au trecut si celelealte de la şoc!”, „Focar de infecție, îți este silă sate uiți la poze, dar să mai și folosești asemenea locație!?”, „Vă daţi seama, cum duci un copil în asemenea loc? Ar merita încuiaţi să doarmă în acele haznale cei răspunzători de ele!”, sunt câteva dintre opiniile constănţenilor.

Răspunzători de toaletă sunt reprezentanţii RAEDPP Constanţa. Contactat telefonic pentru un punct d vedere, directorul Florin Gheorghe ne-a trimis la şeful Direcţiei pieţe, târguri şi oboare Regiei. Ion Ciobanu spune că situaţia nu este atât de neagră, pentru că s-au investit câteva milioane în această toaletă. „Este un grup sanitar administrat de noi, înainte era administrat de o asociere păguboasă, care ne plătea 124 euro pe lună, dar am renunţat la ea şi câştigăm de cinci ori mai mult. Am băgat câteva milioane bune, am pus inclusiv aer condiţionat, am schimbat wc-urile etc.”, a declarat, pentru Replica, Ion Ciobanu, care spune că nu are bani să aducă toaleta la nivel occidental însă, a promis că până la finele mandatului, adică în trei luni, va face lucrul acesta.

Totuşi, şi Florin Gheorghe şi-a exprimat punctul de vedere şi spune că nu prea se văd milioanele investite în această toaletă. Acesta a mai precizat că, cel mai probabil, toaleta va fi închisă până la renovare. „Normal că voi discuta cu el. Mai bine ținem închisă toaleta, până o renovăm, decât să primim reclamații”, a conchis Gheorghe.

Mirela PASCAL

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ