„Nu vă mai cunoaste ăsta că este Americanos” Americanii, decizie bombă...

„Nu vă mai cunoaste ăsta că este Americanos” Americanii, decizie bombă pentru România! Au făcut anunțul

85
0
DISTRIBUIȚI

Adrian Zuckerman, noul ambasador SUA în România, propus de Donald Trump va fi audiat în comisia de specialitate a Senatului american. Acesta aștepta încă de acum un an validarea formală a Senatului.

Adrian Zuckerman este viitorul ambasador al SUA în România nominalizat de președintele Donald Trump. Acesta va fi audiat joi, 20 iunie, în comisia de specialitate a Senatului american, potrivit site-ului oficial al instituției.

Zuckerman așteaptă de aproape un an validarea formală a Senatului după ce în ianuarie acest an, Senatul i-a retrimis preşedintelui Donald Trump nominalizarea lui Adrian Zuckerman în postul de ambasador al SUA în România. Conform procedurii Senatului de la Washington nominalizările neexaminate într-o sesiune nu mai pot fi amânate pentru o sesiune ulterioară, fără ca preşedintele să le trimită din nou Senatului.

La sfârşitul lunii iulie 2018, preşedintele american a trimis Senatului nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al SUA în România. Pe site-ul Casei Albe a fost menționat că Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent româna. Acesta este de profesie avocat, fiind admis în baroul din New York în 1984 și este partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

Anterior Zuckerman a fost co-coordonator al departamentului de servicii naţionale imobiliare și pentru companii la Epstein Becker & Green, PC, New York, iar înainte de aceasta a fost coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. De asemenea a ocupat funcția de preşedinte al unui juriu de selecţie judiciară al unei instanţe civile şi de arbitru pentru Consiliul Imobiliar din New York, conform relatărilor g4media.

Adrian Zuckerman are diplomă preuniversitară de la Massachusetts Institute of Technology şi a obţinut diploma în drept la New York Law School”  ” Nu îl cunoaștem din România dar o să-l cunoaștem cu cei pe care ii reprezinta ” Să ne asteptam la normalitate sau la jocuri ca oricum România este predestinata sa fie Condusă de Trădători cu acte în Regulă  care o fac pe Martirii  ,” Ne mai apară de ăștia Dracu….si cu Băse ca sunt cu 100 de fețe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ