Noua conducere a RAJDP, Dumitru Lucian Lungoci, în graphic cu realitatea

Noua conducere a RAJDP, Dumitru Lucian Lungoci, în graphic cu realitatea

659
0
DISTRIBUIȚI

Noua conducere a RAJDP, prin Administratorul Special Dumitru Lucian Lungoci, și-a început cu dreptul mandatul. În  scurt timp după ce a fost instalat de către CJC, Lucian Lungoci a început reabilitarea drumului județean situat între Arsa și Albești și a drumului care traverseaza localitatea Istria. Administratorul Special al RAJDP a început deja diligențele pentru reabilitarea drumului situat între Amzacea și Pecineaga, proiect care va începe anul viitor. Acest drum fost făcut de o firmă privată care în prezent se află în insolvență și în imposibilitatea de a/și respecta  obligațiile. Următorul pas, va fi adresa către Guvern înaintată de către CJC, pentru reabilitarea drumului situat între Cobadin și Mereni. Acest drum a fost deteriorate de traficul greu deviat în timpul lucrărilor desfășurate pe Podul de la Agigea, lucrări nefinalizate încă. Drumurile menționate de Administratorul Special Lucian Lungoci, sunt de importanță majoră pentru locuitorii județului. Constituită ca unitate sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa REGIA AUTONOMĂ JUDEŢEANĂ DRUMURI ŞI PODURI  beneficiază de peste 40 de ani de experienţă in domeniul lucrărilor de construcţie şi menţinere în stare de viabilitate a drumurilor şi podurilor.Regia execută lucrări de întreţinere, reparaţii, consolidări şi lucrări noi, aplicând tehnologii moderne performante, înscrise în parametrii celor mai noi normative româneşti, care impun o calitate deosebită.Succesul repurtat în toţi anii de funcţionare se datorează profesionalismului şi experienţei îndelungate a personalului de execuţie şi tehnic – ingineresc, precum şi folosirii materialelor de cea mai bună calitate adecvate specificului fiecărei lucrări în parte.Prin realizarea unui bun raport între preţul de cost şi calitate, regia a obţinut un nivel ridicat de competitivitate pe piaţa construcţiilor din acest domeniu, înregistrând un trend crescător al cifrei de afaceri.Atât în anul 2008 cât şi în anii anteriori, regia a efectuat lucrări de pregatire a amplasamentului, lucrari de terasamente, împietruire, asfaltare şi reparaţii îmbrăcăminţi asfaltice, nu numai pe drumurile judeţene ci şi în municipii, oraşe, comune, în portul Constanţa. S-au executat de asemenea si diverse alte lucrări precum: platforme, alei, terenuri de sport etc. şi pentru diversi beneficiari.Întreaga activitate este susţinută de un sistem informatic dotat cu echipamente la nivelul tehnologiei actuale, care asigură o mare capacitate de stocare, prelucrare şi furnizare a informaţiilor precum cele: financiar contabile, evidenţa de gestiune, achiziţia, lansarea şi urmărirea lucrărilor, evidenţa utilajelor şi mijloacelor de transport, resurse umane etc..

Investiţiile efectuate în ultimii ani în maşini şi echipamente cu performanţe ridicate, au condus la modernizarea parcului de utilaje şi mijloace de transport.

Construirea noii baze de întreţinere şi reparaţii utilaje şi mijloace de transport, dotată cu hale şi ateliere echipate corespunzător, a asigurat executarea tuturor lucrărilor de revizie, întreţinere şi reparaţii pentru utilajele şi mijloacele de transport proprii, la un înalt nivel calitativ.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ