Model kovesi ” Dezbină și conduce „Ministerul Justitiei nu mai are niciun...

Model kovesi ” Dezbină și conduce „Ministerul Justitiei nu mai are niciun secretar de stat, dupa ce oamenii adusi de Iordache si Toader au fost dati afara

36
0
DISTRIBUIȚI

Ministerul Justitiei nu mai are niciun secretar de stat, dupa eliberarea din functie, la cerere, a judecatorului Mariana Mot. Decizia de eliberare din functie a fost semnata luni seara de premierul Viorica Dancila.

Mariana Mot, judecator la Curtea de Apel Craiova, a fost adusa in minister in ianuarie 2017, inainte de adoptarea OUG 13/2017, de fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache.

Iata cum ii soptea Florin Iordache secretarului de stat din MJ ce sa zica in Comisia Juridica: De revizuire sa spui! (Video)

Mariana Mot este mama fostului deputat PSD Emil Mot, actual primar al orasului Slatina. Emil Mot a ajuns deputat PSD in 2012, gratie baronului PSD Olt, Paul Stanescu, in prezent vicepremier.Blocaj la MJ?

Situatia este critica in MJ, dupa ce premierul Viorica Dancila nu ar fi semnat pana in prezent propunerile de secretari de stat facute de ministrul Ana Birchall, sustin susre citate de Digi24.

Premierul ar fi amanat aprobarea secretarilor de stat, existand insa nemultumiri ale liderilor PSD legate de refuzul Anei Birchall de a promova la Ministerul Justitiei oameni de partid sau propusi de partid. Ministrul ar fi respins categoric implicarea PSD in minister, sustin sursele citate, fapt care i-ar fi atras furia colegilor.

Digi24 arata ca una dintre propunerile facute de ministru pentru un post de secretar de stat este Gheorghe Muscalu, fost sef al DIICOT si fost vicepresedinte al CSM.   Oare din ce familie de muncitori onești Români se trage Ministrul Justiției că habar nu avem de unde vine, doar Johannos al nostru știe tot și vrea tot al lui , restul tăiați- o pe unde mai puteți că intrăm în .UE și nu mai avem nici după ce bea Apă , dispăruți prin UE ca să lùați știți voi …..EURO   , „mai pe șleau sa dus dracu Tărișoara noastă cu ăștia care nu se mai termină”

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ