MECI SENZAŢIONAL HALEP – MUGURUZA! Victorie pentru româncă: 6-1, 6-4!

MECI SENZAŢIONAL HALEP – MUGURUZA! Victorie pentru româncă: 6-1, 6-4!

146
0
DISTRIBUIȚI

Meci senazţional în semifinalele Roland Garros, între Simona Halep şi Garbine Muguruza (locul 3 WTA)!

Disputa în Grand Slam-ul parizian a fost pentru accederea în finală, cât şi cine va ocupa locul 1 WTA.

Simona Halep şi-a adjudecat primul set fără echivoc, scor 6-1.

În setul al doilea, Garbine Muguruza a părut că îşi revine, însă Simona Halep a sprintat incredibil spre final şi a adus scorul la 6-4, câştigând partida.

”Știam că trebuie să fiu agresivă, că trebuie să joc rapid. Am lovit piternic și rapid. Am avut încredere că pot. Am avut încredere după primul set că aveam meciul în mână, nu am renunțat. Am luptat pentru fiecare minge. Voi încerca, în finală, să fiu mai bună decât anul trecut și să dau tot ce pot”, a spus Simona Halep la Eurosport, imediat dup[ meci.

Simona Halep, locul I WTA, care s-a calificat pentru a treia oară în finala turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA, a declarat că este o mare oportunitate pentru ea să joace din nou în ultimul act al French Open.

Victoria cu Muguruza are dublă însemnătate, notează stiripesurse.ro. Prima este calificarea în finală, iar a doua este locul 1 mondial. Dacă ar fi pierdut meciul, Halep ar fi pierdut și locul în fruntea clasamentului WTA, Muguruza devenind lider.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ