Măsuri extreme pe Aeroportul Otopeni, înainte de aterizarea lui Radu Mazăre: Lunetiștii...

Măsuri extreme pe Aeroportul Otopeni, înainte de aterizarea lui Radu Mazăre: Lunetiștii îl așteaptă pe fostul primar.Ai nostrii ca Brazii , mai lipseau bannere cu ” Bine ati revenit”

260
0
DISTRIBUIȚI

Radu Mazăre

Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar, iar luni seara, în jurul orei 20:00, va ateriza pe Aeroportul Otopeni. O echipă de polițiști a fost trimisă în insula africană pentru a-l aduce pe fostul primar al Constanței, iar pe aeroport va avea parte de măsuri extreme de securitate.

Pe lângă diviziile specializate ale trupelor speciale, pe aeroport au fost instalați și lunetiști. Nu se știe dacă special pentru Radu Mazăre sau pentru securitatea oaspeților care aterizează, zilnic, pe Aeroportul Otopeni, în condițiile în care România deține președinția Consiliului UE. Conform unor surse, aeronava care îl aduce pe Mazăre ar urma să fie garată într-un loc special, pentru ca presa să nu aibă acces la condamnat.

Potrivit procedurilor, după ce este adus în țară, fostul primar trebuie încarcerat și apoi plasat în perioada de carantină de 21 zile, pentru că are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare.Banuim ca si alti Primari vor fi aduși după ce își termină mandatele din capul Satului cu Fanfara de la Poarta Norocului din Județul Constanța dar poate dau si ciubucurile de milioane de Euro inapoi.

stiripesurse.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ