Francmasoneria a pus ochii pe Munții Bucegi. Au ajuns masonii la piatra...

Francmasoneria a pus ochii pe Munții Bucegi. Au ajuns masonii la piatra filozofală?

768
0
DISTRIBUIȚI

Francmasoneria este cea mai amplă societate secretă din întreaga lume. Se presupune că ar avea aprox. 5 milioane de membri. Această asociație internațională are o orientare aparent filantropică. Se presupune că ar exista o masonerie inaccesibilă în cadrul masoneriei vizibile. Una dintre ele este „la vedere”, adepții ei fiind personalități și intelectuali ce organizează diverse evenimente în cadrul unor fundații de tip filantropic. A doua asociație este absolut secretă și impenetrabilă. Una Masonii sunt uniți prin idealuri comune sociale, morale și spirituale. Ei consideră că activează pentru îmbunătățirea calității vieții, aducând progres în toate ipostazele ce îl plasează pe om în planul material, dar și în planul spiritual. În spatele modificărilor de ordin politic se află francmasoneria. Schimbarea regimurilor politice și influențarea populației prin prisma tuturor mijloacelor de comunicare în masă sunt unele dintre țintele masonilor pentru a coordona întreaga planetă. Elita masonică controlează știința și tehnologia la nivel mondial.

Principiile francmasoneriei au fost adesea comparate cu cele aplicate în Școlile de mistere din antichitate. Perfecționarea intelectuală este factorul cheie în evoluția societății, dar oare membri masoni conlucrează pentru binele fiecărui individ? Cine sunt acești masoni? Societatea secretă este organizată în clase, grade și rituri. Elita francmasoneriei cuprinde mari maeștrii ai Marilor Loje. În acest sistem au acces doar inițiați ai gradului 33, acesta fiind gradul absolut. O adevarată nebuloasă s-a creat în jurul francmasoneriei. Nimeni nu știe cu certitudine ce presupune această societate secretă. Massini este Maestru în cea mai puternică lojă masonică din lume. În anul 2003, marele mason Massini a adus în prim-plan o teorie controversată cu privire la secretele ce se ascund în Munții Bucegi. Massini a precizat că deține informații, dar și documente ținute departe de populația lumii.

Observațiile în ceea ce privește misterul din Munții Bucegi au fost aduse la cunoștința masonilor. Descoperirile de mare interes sunt comunicate celor din elita mondială. Massini susține că organizația Bilderberg, un grup internațional de lideri politici, oameni de afaceri și academicieni, are reprezentanți în cele mai fundamentale organisme economice, militare și politice din Statele Unite ale Americii. Un loc special de pe teritoriul României le-a pus semne de întrebare masonilor bilderberg. Pentagonul, sediul central al Departamentului Apărării, rulează o serie de programe militare și de spionaj geodezic, utilizând sateliți geostaționari de înaltă tehnologie.

În anul 2002, prin folosirea unei tehnologii bionice, dar și cu ajutorul undelor de formă, a fost observată o structură ieșită din comun într-o zonă din Munții Bucegi. În interiorul muntelui, la o oarecare distanță de pantă, a fost reperat un spațiu gol care nu comunică cu exteriorul. Curios este faptul că acesta începe chiar din interiorul muntelui, având forma unui tunel. Reprezentanții Pentagonului au remarcat un lucru suspect atunci când au încercat scanarea din satelit. La începutul tunelului și la sfârșitul său se află două baraje energetice ce nu permit niciun tip de analiză. Se presupune că acolo se află o amforă cu un praf alb, extrem de fin. Pulberea de aur monoatomic are caracteristici superconductive și are puterea de a susține schimburi energetice. Prin această comunicare intracelulară, fiecare celulă este întinerită. Aceasta este descoperirea din Munții Bucegi pe care masonii își doreau să pună mâna.

Au ajuns masonii la piatra filozofală?

foto: arhiva dzr.org.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ