Mașinuțe susceptibile a fi contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa

Mașinuțe susceptibile a fi contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa

52
0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, 1.418 jucării, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 110.000 lei, dacă ar fi fost originale.

În data de 15.11.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 36 de ani, cu reședința pe raza municipiului Călărași.

În urma controlului au fost descoperite 1.418 mașinuțe din plastic, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 112.260 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ