Mangalia, ÎNGROPATĂ ÎN GUNOAIE? Polaris anunţă că sistează prestarea serviciilor de salubrizare!

Mangalia, ÎNGROPATĂ ÎN GUNOAIE? Polaris anunţă că sistează prestarea serviciilor de salubrizare!

104
0
DISTRIBUIȚI

Dacă anii trecuţi Polaris soma asociaţiile de proprietary din sudul litoralului să îşi achite datoriile, altminteri sistează serviciul de salubrizare, iată că acum compania anunţă că de luni nu mai deserveşte Primăria Mangalia! Motivul: datoriile mari accumulate de administraţia publică locală.

Iată anunţul Polaris M Holding SA: „Începând de luni, 02.07.2018, S.C. Polaris M. Holding S.R.L. sistează prestarea serviciilor de salubrizare căi publice în Municipiul Mangalia și stațiunile aferente, ca urmare a datoriilor foarte mari, acumulate de către Primăria Mangalia în ultimele 8 luni.

S.C. Polaris M. Holding S.R.L. a dat dovadă de respect pentru cetățeni, încercând în repetate rânduri prin dialog, notificări și somații trimise Primăriei Mangalia, evitarea unei situații neplăcute, desfășurându-și activitatea chiar și în condiții financiare dificile, dar cuantumul datoriilor aferente prestării serviciilor de salubrizare stradală nu mai poate fi susținut de societatea noastră care riscă intrarea în incapacitate de plată a furnizorilor, salariilor și contribuțiilor de stat.

Ne cerem scuze locuitorilor Municipiului pentru disconfortul creat și sperăm într-o rezolvare cât mai rapidă pentru deblocarea acestei situații, respectiv achitarea soldului restant și reluarea activității de salubrizare căi publice în Mangalia și stațiunile aferente”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ