La voi nu se pune Păduchii Dracu ,ați depolitizat Țara ??. Cîțu...

La voi nu se pune Păduchii Dracu ,ați depolitizat Țara ??. Cîțu l-a numit secretar de stat în Ministerul de Externe pe ginerele președintelui Consiliului Județean Constanța, care s-a remarcat prin atacuri la Ludovic Orban

1210
0
DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîțu l-a numit, vineri, secretar de stat în Ministerul de Externe pe Andrei Novac, ginerele președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. Acesta din urmă s-a remarcat la conferința de alegeri din Constanța din 26 iulie printr-o serie de atacuri la adresa liderului PNL, Ludovic Orban.

Potrivit unor surse din PNL, potrivit deciziei Biroului Politic Național al PNL și a înțelegerii dintre filialele în ce privește distribuția pozițiilor de demnitate publică, postul de secretar de stat în MAE nu ar fi revenit PNL Constanța.

„Cîţu a numit un secretar de stat împotriva deciziei Biroului Politic Naţional al PNL, respectiv pe Andrei Novac (decizie publicată aseară) în cadrul MAE. Novac este ginerele preşedintelui CJ Constanţa, Mihai Lupu. (…) Conform deciziei Biroului Politic Naţional al PNL şi înţelegerii dintre filiale, în distribuţia poziţiilor de demnitate publică nu era prevăzut în dreptul PNL Constanţa postul de secretar de stat la MAE. De altfel, toate poziţiile care au revenit PNL Constanţa sunt ocupate”, au declarat surse liberale pentru Agerpres.

Postul de secretar de stat în Ministerul de Externe ar fi revenit PNL Diaspora, în persoana lui Rareș Burlacu, care ar fi fost validat de BPN al PNL. A doua persoană validată pentru această funcție ar fi fost Dragoș Preda, din partea PNL Prahova. G4 media.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ