MANGALIA , JOS GARDA .Iorguș a REVENIT în forță, se pregătește de...

MANGALIA , JOS GARDA .Iorguș a REVENIT în forță, se pregătește de alegeri: S-a creat o dictatură

1058
0
DISTRIBUIȚI

PSD Mangalia susține o conferință de presă, prilej cu care a fost anunțat candidatul la primărie, în persoana lui Nicu Moroianu, fiind sprijinit de nimeni altul decât Zanfir Iorguș. Cel din urmă a luat cuvântul și s-a arătat revoltat de modul în care sunt cheltuiți banii publici. „Am reușit, cu doi juriști, să fac față la toate procesele care pe care le intentau primăriei. Ei, (primarul Cristian Radu și echipa) cu opt juriști, au cheltuit sute de miliarde de lei pe avocați, pentru un proces pe contencios administrativ”, a spus Iorguș.

„Verificați-vă impozitele pe venit din 2008, sunt de 5 ori mai mari. Nu s-a făcut nimic în Mangalia. Cei care au făcut, sunt societățile lor” a mai spus Iorguș.

„Mă gândeam să nu mă mai implic în campania de anul acesta. Am fost 12 ani primar, 4 deputat… am zis să ma retrag. Dar n-am putut să stau pasiv. Am zis, cu simpatia, dar și ura acumulată din partea unora și a altora, să pun umărul, să putem să construim ceva, să ajut echipa această tânără”, a spus Iorguș.

Echipa de navetiști de la Constanța si București a acaparat tot orașul. Opt ani nu s-a făcut nimic în Mangalia. S-a creat o dictatură” a conchis Iorguș.

În concluzie, s-a creat o alianță mare la nivelul municipiului între PSD, ALDE și PNȚCD și, evident, Zanfir Iorguș.

„Ajunge cu distrugerea orașului pentru că arată ca un oraș distrus, ajunge cu impunerea din partea lor a fricii și a minciunii! Ajunge cu șpaga, cu pilele, cu nepotismele! Ajunge cu lipsa de cultură și cu diletantismul ăsta care ne-a omorât! Ajunge cu birocrația aceasta umilitoare de care ne lovim cu toții! Onorați prieteni, eu sunt foarte încrezător când vă spun că ajunge și cu resemnarea noastră! Ajunge și cu privitul în altă parte atunci când un semen de-al nostru este supus nedreptății! Ajunge cu acceptarea de către noi a abuzurilor administrației! Ajunge cu ura și dezbinarea pe care au impus-o și au indus-o! Ajunge cu lipsa de încredere și de speranță! Trebuie să le recuperăm! Și ajunge și cu naveta! Mișcarea noastră să știți că este soluția! Mișcarea „Uniți pentru Mangalia“ trebuie să readucă zâmbetul pe fața oamenilor și bunăstarea în casele lor, să le redea demnitatea și bucuria de a trăi în Mangalia. Pentru că, vă spun asta am văzut în toate discuțiile pe care le-am avut cu cetățenii că asta își doresc ei.“, a spus Nicu Moroianu, candidatul PSD la primăria Mangalia.  .Concluzie .Ar trebui ca toți Mangalioții să se implice pentru dezvoltarea orașului, dacă nu se cîștigă în timpul sezonului atunci cînd ? , și numai Mangaliot nu este Radu ăsta de la Gardă cu căsuțele lui din Constanța și cu” fuŕăcioși ăia” din București de la DN …Avea dreptate BRUCAN, o să ne conducă copii HOȚILOR.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ