Iată când ar trebui să fie gata lucrările de la podul din...

Iată când ar trebui să fie gata lucrările de la podul din Cumpăna

78
0
DISTRIBUIȚI

Se lucrează intens pe podul de la Cumpăna formându-se încă de luni cozi interminabile, chiar în plină zi! Şoferii au fost luaţi prin surprindere astfel că s-a format un ambuteiaj în trafic la intrare pe pod. Constănţenii s-au revoltat şi au delcarat că au stat chiar şi 40 de minute blocaţi în trafic. Reprezentanţii DRDP au precizat că lucrările se vor efectua şi în zilele următoare, în intervalul 9.00 – 16-30.

Reprezentanţii DRDP au declarat pentru Replica de Constanţa că zilele acestea se efectuează lucrări de reparaţii ale sistemului rutier pe podul de la Cumpăna, în vederea aşternării stratului de uzură, a stratului final.

„Aceste lucrări fac parte din obiectul „Varianta de ocolire a Municipiului Constanţa” şi sunt executate de Asocierea FCC Construccion, Astaldi Spa, Antreprenor în cadrul contractului aferent. Lucrările vor fi finalizate la sfârşitul acestei săptămâni. Se lucrează pe timpul zilei în intervalul orar 9:00 – 16:30, încercând să se evite îngreunarea traficului la orele de vârf. Traficul se desfăşoară restricţionat pe o bandă, cu semaforizare şi piloţi de trafic.”, au declarat pentru Replica reprezentanţii DRDP Constanţa.

Aşadar, şoferii care tranzitează podul de la Cumpăna trebuie să plece mai devreme de acasă pentru a putea evita disconfortul creat din cauza lucrărilor de reabilitare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ