Gluma făcută de Elon Musk de 1 aprilie îl va costa scump...

Gluma făcută de Elon Musk de 1 aprilie îl va costa scump pe patronul Tesla

106
0
DISTRIBUIȚI

O glumă făcută de Elon Musk cu ocazia zilei de 1 aprilie l-ar putea costa scump pe patronul Tesla și SpaceX. Acțiunile companiei Tesla s-au prăbușit pe bursă, după ce Musk a postat câteva mesaje pe Twitter, de Ziua Păcălelilor.

În ultimele 31 de zile, Tesla a pierdut o pătrime din valoarea sa pe bursă, iar acum compania a mai înregistrat o scădere de 2,5%.

„În ciuda eforturilor intense de a strânge bani, inclusiv prin ofertele de vânzare la ouăle de Paște, ne pare rău să anunțăm că Tesla a ajuns total și complet falimentară. Atât de falimentară că nu vă vine să credeți”, a scris Elon Musk pe Twitter. El a continuat cu alte două mesaje:

„Elon a fost găsit leșinat pe un automobil Tesla Model 3, înconjurat de sticle Teslaquilla, cu urme vizibile de lacrimi pe obraji. Sunt multe capitole ale falimentului și, după cum bine au remarcat criticii, Tesla le-a atins pe toate”, a mai scris fondatorul Tesla.

Gluma a venit la scurt timp după ce presa economică anunța că Tesla nu a mai înregistrat profituri de la înființare, în 2003, și are datorii uriașe. De asemenea, compania este investigată de National Transportation Safety Board din SUA, după un accident fatal cu o mașină a companiei, petrecut în California, pe 23 martie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ