Gabi Tamaș, alt scandal cu băutură multă! Motivul halucinant al fundașului

Gabi Tamaș, alt scandal cu băutură multă! Motivul halucinant al fundașului

233
0
DISTRIBUIȚI

Gabi Tamaș s-a băgat din nou în belele. Fundașul român ar fi participat la o petrecere organizată de un mare om de afaceri din Israel și acolo s-ar fi îmbătat din nou și ar fi făcut probleme.

Sursele Gazetei susțin că Tamaș, fundașul lui Hapoel Haifa, beat fiind, l-ar fi sunat pe patronul clubului, Ioav Katz, și s-ar fi adresat în termeni foarte duri, Katz fiind șocat de atitudinea românului.

Petrecere a fost organizată în cinstea unei sărbători din Israel, mai exact, Ziua Independenței.

Tamaș spune că i-ar fi fost pus ceva în pahar!

Din primele informații, Tamaș ar fi motivat totul susținând că cineva prezent la petrecere i-ar fi pus ceva în pahar cu scopul de a-l pune împotriva președintelui. După acest episod, viitorul lui Gabi Tamaș la Hapoel Haifa este pus în pericol!

Patronul a avut o intervenție telefonică la sportul Sport 1 din Israel și a declarat: „Tamaș mi-a spus că i s-a pus o pastilă specială în alcool. E foarte bun ca jucător, ca om, dar are probleme și mă gândesc să-l trimit la tratamente pentru a-l ajuta!”.

Face muncă comunitară

Gabi a aflat că începând de miercuri, 15 mai, va face muncă în folosul comunității timp de două luni la Spitalul Rambam din Haifa, unde va fi totuși monitorizat de un reprezentant al autorităților. El va munci în cadrul spitalului timp de 5 zile pe săptămână.

Tamaș nu va mai avea voie să conducă 4 ani în Israel și, în cazul în care va fi recidivist, va fi trimis la pușcărie 6 luni, după isprava avută.

Gabi Tamaș a fost în arestul poliției israeliene timp de șapte zile, după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice cu o viteză de 205 km/h. A fost eliberat pe 1 aprilie și a stat mai bine de o lună în arest la domiciliu.

sursa: gsp.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ