În februarie se ridică pachete cu alimente pentru pensionari

În februarie se ridică pachete cu alimente pentru pensionari

465
0
DISTRIBUIȚI

 Din luna martie, aceștia vor primi câte patru tichete în valoare de 10 lei, cu care își vor putea cumpăra ce alimente doresc ei

Reprezentanţii Consiliului Local Municipal Constanţa au stabilit, vineri, modalitatea şi datele de acordare a pachetelor cu hrană pentru pensionarii cu pensii de până în 1.000 lei, persoanele de peste 60 de ani care nu realizează venit, persoanele cu handicap, şi categoriile de persoane care beneficiază de acordarea serviciilor sociale furnizate de asociaţii sau de fundaţii.

„Ne aflăm într-un moment de încheiere a unui program. Urmare a distribuirii pachetelor la finele lui 2015 s-au încheiat nişte stocuri. Completăm stocurile de alimente şi vom da o ultimă tranşă de pachete cu alimente. Cei îndreptăţiţi vor mai primi un singur rând de pachete cu alimente. Aşa vom ajunge la cele opt pe care trebuiau să le primească în anul 2015, aşa cum a fost stabilit. Acestea vor putea fi ridicate în februarie. Vom anunţa aşa cum am făcut şi până acum. Ei vor primi 1 pui, 1 litru ulei, 1 kg zahăr, 1 kg făină, 1 kg orez şi 1 kg mălai”, a anunţat primarul interimar Decebal Făgădău.

În cadrul şedinţei, aleşii locali au stabilit ca, din luna martie, cei care primeau pachete cu alimente să primească în locul acestora tichete. Şi acestea vor fi acordate de opt ori pe an, atunci când vor primi câte patru tichete, fiecare în valoare de 10 lei. Voucherele vor fi trimise direct la locuinţa beneficiarilor fiecare putând să-şi cumpere alimentele necesare de la orice magazin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ