Dragnea: Participarea comuna PSD-UNPR la alegeri

Dragnea: Participarea comuna PSD-UNPR la alegeri

474
0
DISTRIBUIȚI
Liviu Dragnea (S) discuta cu Viorel Hrebenciuc (D), dupa sedinta Comitetului Executiv National (CExN), la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, joi, 18 decembrie 2008. In cadrul sedintei, au fost validati ministrii care vor face parte din viitorul Executiv. BOGDAN STAMATIN / MEDIAFAX FOTO

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a apreciat marți seara că o participare în alegeri pe liste comune PSD-UNPR „poate să fie o soluție bună pentru că este important pentru România ca stânga să fie foarte bine conturată”.

„Am făcut declarații publice în care am spus că Alianța de centru-stânga PSD-UNPR, înființată mai demult, trebuie să devină mult mai importantă, să fie mult mai prezentă. Cred că, până la 1 decembrie, avem suficient timp să decidem, să negociem. După Congres, vom purta aceste negocieri. Eu cred că o participare în alegeri pe liste comune PSD-UNPR poate să fie o soluție bună pentru că este important pentru România ca stânga să fie foarte bine conturată. Fiind amândouă partide de stânga, cred că e bine pentru sănătatea politică din această țară”, a declarat Dragnea, la România TV.

El a adăugat că relația pe care PSD o are cu formațiunea condusă de vicepremierul Gabriel Oprea este „una corectă”, UNPR fiind „un partener de nădejde” pentru social-democrați.

sursa: agerpres.ro

sursa foto: mediafax

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ