Dialog cu Jean-Claude Juncker – Klaus Iohannis: ‘Nu sunt mulțumit de ce...

Dialog cu Jean-Claude Juncker – Klaus Iohannis: ‘Nu sunt mulțumit de ce se întâmplă în România’ vs. Iohannis: ‘Suntem doi’ in Plus

250
0
DISTRIBUIȚI

Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu tineri europeni, că nu e mulțumit de anumite lucruri din UE. În replică, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a spus că nici el nu e mulțumit de ce se întâmplă în România.

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, la o întâlnire cu tinerii, că deja trăim în „lumea digitală și nu suntem pregătiți”, conform stiripesurse.ro.

„Asta e ceva pe care ar trebui să o luăm ca o pe provocare imensă. Deja locuim în lumea digitală și nu suntem pregătiți. Vorbiți despre ceva ce va veni, 5G, următoarea generație de comunicații. Telefonul tău va comunica cu mașina ta, cu mașina de spălat… Faceți ceva să înțelegeți asta pentru că asta se întâmplă. Vorbeam de smartphone-uri că în trecut nu ne imaginam că se poate. Avem informații care acum 10 ani erau greu de descifrat și de specialiști. Nu sunt satisfăcut de ce se întâmplă în UE”, a spus președintele Klaus Iohannis.

În replică, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker a spus că nici el nu e mulțumit de anumite lucruri care se întâmplă în România.

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a răspuns, râzând: „Înseamnă că suntem doi”.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și președintele României, Klaus Iohannis, participă, la Sibiu, la dezbaterea „Dialogul cetățenesc”, eveniment organizat de către Comisia Europeană, în contextul Summit-ului care va avea loc, joi, la Sibiu sub deviza „Summitul meu , Țara nimănui”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ