Dan BITTMAN sa supărat pe Hoții de la putere .Lukovidul și Johannos...

Dan BITTMAN sa supărat pe Hoții de la putere .Lukovidul și Johannos interesați doar de Alegeri

1440
0
DISTRIBUIȚI

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, spune că nu mai suportă să trăiască în „condiţiile degradante” care au venit odată cu creşterea numărului de infectaţi cu coronavirus, despre care cântăreţul spune că „e scos din burtă” de către autorităţi. În replică, medicul Adrian Streinu- Cercel spune că nu e momentul pentru astfel de discursuri dezbinatoare.

Prezent, miercuri, la Gândul Live, solistul trupei Holograf, Dan Bittman s-a arătat revoltat faţă de măsurile restrictive impuse de autorităţi de când a fost declarată pandemia de coronavirus. În seara aceleiaşi zile, artistul şi-a continuat tirada şi la „Sinteza zilei”, emisiunea moderată de Mihai Gâdea. Aici, acesta şi-a primit replica de la mediul Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinţi, dar nu pot să înghit informaţie fără discernământ”, a spus Bitman, în cadrul emsiunii online. 

„Până şi în Anglia, nu s-au închis cârciumile”

După artist, totul este o manipulare, iar numărul cazurilor este scos din burtă de către autorităţi a căror miză e păstrarea acestei stări de fapt pentru a se putea „achiziţiona tot felul de drăcii fără licitaţie, şi poliţie e mulţumită că e lumea liniştită”.

„Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ţi se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care ştiu exact ce vor. Uitaţi-vă pe o televiziune concurentă, afirmaţiile unui fost deputat, un hoţ care vorbeşte acum despre hoţ….Noua Zeelandă a terminat-o cu virusul. Trebuiau să fie călare pe ăia, să îi întrebe. Nici în Bulgaria, în Grecia nu sunt aceste probleme. Sunt oameni, ies, nu s-au închis cârciumi, până şi în Anglia, nu s-au închis cârciumile”, a mai declarat Bittman.

„Să mor şi eu de Covid, să dea Dumnezeu”

„E vorba şi de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi laşi să vină cu mască la concerte. Stau oamenii în metrou… Trebuiau să fie zeci de mii de morţi. Trebuiau să fie căzuţi pe stradă oamenii ăia. Dacă e aşa un virus letal, dacă e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau să fie 80 milioane de duşi, sunt un milion. Am gura spurcată şi îmi permit să spun orice. Să mor şi eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiţii degradante. Nu se poate aşa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toţi daţi banii”, a mai spus solistul trupei Holograf.

Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum”

Seara, Dan Bittman a mers la emsiune, la Antena 3, unde a spus că un medic pe care-l ştie i-a povestit că statisticile sunt eronate pentru că sunt raportări greşite încă din spital. „Îmi povestea cum adunau ei: dacă te testează de trei ori, la acelaşi pacient, pun trei, nu unul singur”.  Acesta s-a mai plâns că „nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva dreptul la muncă în felul în care mi se restrânge acum, în plină democraţie. Sunt nişte drepturi, cred că încă le mai avem. Aflu de la zi la zi că mi se restrâng toate drepturile posibile.”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ