Cristian BĂRHĂLESCU își mai bagă o FIRMĂ în FALIMENT, în plin sezon...

Cristian BĂRHĂLESCU își mai bagă o FIRMĂ în FALIMENT, în plin sezon TURISTIC

1306
0
DISTRIBUIȚI

Încă o firmă a fostului secretar de stat Cristian Bărhălescu intră în faliment, în plin sezon turistic, la câteva zile după ce altă afacere a unuia dintre cei mai cunoscuți oameni din turism a depus cerere la tribunal pentru a cere falimentul.

Coltrane Consulting SRL a înregistrat pe 28 iulie 2021 un dosar la Tribunalul Constanța prin care își cere, în calitate de debitor, falimentul. Instanța nu a stabilit încă o dată de judecată.

Firma înființată în 2003 are ca domeniu de activitate închirierea bunurilor imobiliare, dar și consultanța în afaceri. Coltrane Consulting SRL are sediul în același apartament de pe strada Pescarilor în care funcționează mai multe societăți în care este asociată în calitate de persoană juridică, precum Icar Tours și Icar Trips.Coltrane Consulting SRL a raportat pentru 2020 afaceri de 820.000 lei și un profit net de 122.000 lei, cu 9 angajați, dar și datorii de aproape 1,3 milioane lei.Decizia lui Bărhălescu de a-și mai băga o firmă în faliment vine la doar câteva zile după ce și Direct Turism SRL, care operează microbuzele ce fac curse Constanța- Aeroportul Otopeni și retur, a cerut tribunalului să intre în faliment.  Rocsana Cristea

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ