CONSTANȚA .MAZ PSD și STRUȚU PNL au lăsat banii URBEI ...

CONSTANȚA .MAZ PSD și STRUȚU PNL au lăsat banii URBEI să-i împartă alți Fomiști , doar că sunt curați și fără” doxă”, in rest ” una este să furi ca prostu și alta ca DEȘTEPȚII „.

647
0
DISTRIBUIȚI

Ca de obicei, nu există ședință de consiliu județean în care să nu iasă clinciuri între consilierii de la PSD și cei de la PNL. Am putea adăuga și asta în dreptul proiectelor de hotărâre. Scandal între PSD și PNL. Cu siguranță ar fi votat de toți consilierii prezenți la ședință.. sau poate ar ieși și acolo scandal.

Mărul discordiei” a fost, ca întotdeauna, bugetul, fiind vorba de ședința CJC de marți, 18 februarie. Fiecare partid vrea să își aloce câte o ramură, unii cu sănătatea, alții cu sportul, unii „îmbrățișează” cultura și la sfârșitul discuției totul este dat la o parte de atacuri la persoană. Cu alte cuvinte, în acele momente nu mai este vorba de „cultură”, ci despre un stand up comedy, lipsit însă de râsete în hohote, ele fiind înlocuite de un ton ridicat. În acele momente nu poți decât să stai să privești un circ, dar nu un circ ieftin, ci unul scump, deoarece sunt mulți bani la mijloc.

Președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu a ripostat, la un moment dat, luându-se de consilierului județean PNL, Marian Crușoveanu, cu un atac la persoană. Obiectivul a fost alocarea bugetului pentru Spitalul Județean. Horia Țuțuianu l-a îndemnat pe Marian Crușoveanu să mai facă încă o facultate, deoarece nu știe să citească. „În total am alocat 10 milioane de lei la spital. Liberalii spuneau 5 milioane. Să pună mâna să mai învețe”, a spus Țuțuianu, după ședința de consiliu. În ciuda nervilor și a tonului ridicat, după câteva minute de spirite încinse, totul s-a terminat și proiectul privind aprobarea bugetului județului pe anul 2020 a trecut, în cele din urmă. „Citiți bugetul, nu aveți studii economice, domnule Crușoveanu ca să comentați”, a replicat Țuțuianu la sfârșitul ședinței.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ