Consiliul Local Tuzla sprijină acțiunile de cultură cu fonduri nerambursabile

Consiliul Local Tuzla sprijină acțiunile de cultură cu fonduri nerambursabile

311
0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Local Tuzla anunță acordarea de finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru proiecte și acțiuni culturale, pentru semestrul II al lui 2019. Cei interesați pot depune proiectele în perioada 13 mai – 7 iunie a.c., urmând ca evaluarea și selecția dosarelor să aibă loc în perioada 10 – 17 iunie a.c..

Autoritățile locale din Tuzla sprijină proiectele culturale, astfel că alocă sprijin financiar din fonduri publice, în vederea desfășurării, de către persoanele fizice sau juridice, a unor activități non profit, care să contribuie la realizarea unor acțiuni de interes general, regional sau local. Suma alocată de Consiliul Local Tuzla pentru proiectele culturale, în baza Regulamentului pentru regimul finanțărilor nerambursabile de la bugetul local, este de 75.000 lei.

„Proiectele culturale depuse spre a fi selectate vor contribui la îndeplinirea următoarelor obiective generale: încurajarea creației artistice și a producțiilor culturale inovatoare, interdisciplinare, participative, a celor care contribuie la dezvoltarea socială, sprijinirea dezvoltării sectorului cultural tuzlean, dezvoltarea sinergiilor între domeniul cultural și alte domenii ale vieții publice tuzlene – educație, coeziune socială etc; promovarea dialogului intercultural și punerea în valoare a diversității etnoculturale, a patrimoniului, a valorilor culturale tradiționale, încurajarea schimburilor culturale”, au transmis reprezentanții autorității locale.Cine o sa castige sinergiile Primarului Taner suntem foarte curioși si asteptam cu multă nerăbdare. Si o sa îi uram fir întins

F.B.b

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ