„CINE E PE PRIMUL LOC ” ??? Ei nu sunt de...

„CINE E PE PRIMUL LOC ” ??? Ei nu sunt de la PSD numai „ăia sunt HOȚI „,” ăștia” vor doar ” ȚARA LOR „…Dosarul privind casele lui Johannos a fost închis

616
0
DISTRIBUIȚI

Parchetul general a decis clasarea dosarului privind casele familiei Iohannis. Dosarul fusese deschis în urma unei plângeri depuse de o publicație online.

Dosarul a fost clasat pentru că faptele au fost deja investigate.

Acuzaţiile erau legate de modul în care familia prezidenţială a intrat în posesia unui imobil din Sibiu, închiriat unei bănci, precum şi pentru eventuala recuperare a sumelor încasate de cei doi din chirii.

Aceste fapte au mai fost investigate, în mai multe dosare, în ultimii 15 ani, însă toate cauzele penale au fost închise.

Carmen şi Klaus Iohannis au pierdut imobilul în 2015, în urma unui proces civil. Judecătorii au hotărât atunci că imobilul este al statului, deoarece proprietarul iniţial nu mai are moştenitori legali.

Actele pe baza cărora familia Iohannis a cumpărat casa în anii 90 au fost anulate, după ce s-a constatat că au fost întocmite în baza unui certificat de moştenitor falsificat..Concluzie .Se spune că Piratul Băse a furat 1000 de Corăbii și tot nu a pățit NIMIC (ROMÂNIA este Țara tuturor posibilităților)..

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ