Base presedinte si PLAN B DE SENZAŢIE pentru Kovesi! Propunere de ultimă...

Base presedinte si PLAN B DE SENZAŢIE pentru Kovesi! Propunere de ultimă oră pentru fosta şefă a DNA Sefa in Moldova

44
0
DISTRIBUIȚI

Ipoteza potrivit căreia Kovesi ar putea ajunge procuror general al Republicii Moldova vine prin vocea liderului Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu. Aceasta a declarat astăzi într-un interviu acordat Epoch Times România, că desemnarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror general ar fi un scenariu minunat pentru Republica Moldov

Maia Sandu vrea oameni independenţi în lupta cu corupţia

„Ar fi un scenariu minunat pentru noi. Nu ştiu dacă doamna Kovesi ar fi interesată de asta. Şi noi, evident, îi urăm să reuşească să obţină jobul la Bruxelles în Uniunea Europeană. Dar tocmai de aceea am propus modificarea legii. Pentru că vrem să avem cei mai buni specialişti, oameni independenţi de sistemul nostru care foarte mult timp a fost implicat în tot felul de scheme de corupţie„, a răspuns Maia Sandu.

Au fost ţinuţi cumva departe de cazurile importante, dar e nevoie de experienţa din afară, pentru că noi trebuie să ne mişcăm repede. Trebuie să oferim oamenilor rezultate repede şi în special pe subiectul ‘lupta împotriva corupţiei mari’. Ca să fim credibili, ca să le cerem tuturor să ne schimbăm pentru că noi cu toţii în societate trebuie să ne schimbăm. Corupţia este şi la nivel mic, şi la nivel mare. Dar ca să fim credibili, să le cerem oamenilor să-şi schimbe comportamentul trebuie să arătăm rezultate serioase în lupta noastră împotriva corupţiei mari, în special”, a concluzionat Maia Sandu.


 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ