Anunţul care zguduie lumea fotbalului: „Pun pe masă 250 de milioane de...

Anunţul care zguduie lumea fotbalului: „Pun pe masă 250 de milioane de euro pentru Messi!”

238
0
DISTRIBUIȚI

Manchester City este gata să plătească 250 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Lionel Messi de la Barcelona, informează presa spaniolă.

Pep Guardiola vrea să profite de momentul nefericit în care se află Lionel Messi, după eliminarea ruşinoasă suferită de FC Barcelona în faţa lui Liverpool, în semifinalele Ligii Campionilor. Deşi a câştigat meciul tur cu 3-0, echipa catalană a pierdut pe Anfield cu 4-0 şi a ratat principalul obiectiv al sezonului.

Prin urmare, Guardiola crede că acesta este cel mai bun moment pentru a-l transfera pe Messi, jucător alături de care a obţinut cele mai mari performanţe din carieră, la Barcelona. Nu este prima oară când Manchester City îl doreşte pe Messi. Khaldoon al Mubarak, omul care controlează Manchester City, a dezvăluit, în toamna lui 2018, în ziarul Mundo Deportivo, că a făcut o ofertă de 755 de milioane de euro pentru Messi. Se întâmpla între noiembrie 2016 şi decembrie 2017, când viitorul lui Messi pe Camp Nou era, de asemenea, incert.

Cum argentinianul a înaintat în vârstă, urmând să împlinească 32 de ani pe 24 iunie, cota sa a scăzut. 160 de milioane de euro valorează Leo Messi în acest moment, conform Transfermarkt.de, însă Manchester City este dispusă să plătească mult mai mult.

„Pun pe masă 250 de milioane de euro pentru Messi”, anunţă Diario Gol, care notează că noul sponsor tehnic al „cetăţenilor”, Puma, ar urma să suporte o parte din sumă, pentru a încerca să-l convingă pe argentinian să devină coleg cu prietenul său Kun Aguero şi să fie antrenat din nou de Pep Guardiola.

160 de milioane de euro este cota lui Messi, conform Transfermarkt.de

250 de milioane de euro oferă Manchester City

600 de goluri a înscris argentinianul în tricoul Barcelonei, în 685 de meciuri

sursa: telekom.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ