ALERTĂ ȘI PANICĂ! CITY PARK MALL EVACUAT DIN CAUZA UNUI INCENDIU!

ALERTĂ ȘI PANICĂ! CITY PARK MALL EVACUAT DIN CAUZA UNUI INCENDIU!

124
0
DISTRIBUIȚI

ALERTĂ ȘI PANICĂ! CITY PARK MALL EVACUAT DIN CAUZA UNUI INCENDIU! VIDEO

Panică la City Park Mall din Constanţa! Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi să intervină în cursul zilei de luni, 6 august a.c., în jurul orei 13.00, pentru stingerea unui incendiu la City Park Mall din Constanţa!

Potrivit primelor informaţii, incendiul a izbucnit la hornurile din zona restaurantelor din incinta mall-ului. Toate persoanele aflate în mall au fost evacuate, fiind vorba de aproximativ 1.500!

Update: Pompierii intervin pentru stingerea incendiului cu două autospeciale de stingere şi o autoscară. Peste o sută de persoane au fost evacuate momentan. Se acţionează în continuare pentru evacuarea tuturor celorlalte persoane.

Potrivit martorilor, zona restaurantelor a fost învăluită de fum, iar angajaţii şi-au închis magazinele. Conform informaţiilor noastre, focul s-a aprins la un restaurant situat chiar lângă locul de joacă din incinta mall-ului.

Update: Incendiul a fost lichidat de către pompierii ISU Constanţa după aproximativ 40 de minute. Momentan nu se cunoaşte cauza producerii incendiului.

Update ora 14.40: Potrivit surselor noastre, angajaţii au fost lăsaţi să intre în mall şi îşi reiau activitatea.

TRAFIC BLOCAT DIN CAUZA INCENDIULUI!

Oamenii se îngrămădesc să îşi scoată maşinile din parcarea subterană, formându-se un haos total. Potrivit martorilor, traficul pe Soveja a fost blocat până cel puţin la intersecţia de la Delfinariu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ