A murit religia” Trăiască Dictatura Medicală ” . Raed Arafat...

A murit religia” Trăiască Dictatura Medicală ” . Raed Arafat . A explodat numărul de cazuri noi: „Depăşim din nou recordul”

1289
0
DISTRIBUIȚI

Situația se agravează în România. Raed Arafat trage semnalul de alarmă. Potrivit șefului DSU, numărul cazurilor ar putea exploda sâmbătă în România. Reacția acestuia survine după ce PSD a cerut amânarea legii privind carantina.Raed Arafat a afirmat că, din datele pe care le are, sâmbătă, România ve depăși din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19. Potrivit șefului DSU, până la acest moment există 24 de decese.

Astăzi, din datele pe care le am, depăşim din nou recordul la numărul de cazuri noi şi la decese ne-am întors la o cifră destul de importantă – avem 24 de decese”, a declarat Raed Arafat, la dezbaterile din Comisia juridică a Senatului pe proiectul privind carantinarea şi izolarea.

Declarațiile șefului DSU survin după ce reprezentanţii PSD au solicitat amânarea până luni a dezbaterilor la acest proiect, iar Comisia juridică a aprobat, prin vot, această cerere.

Avem nevoie de un sistem sanitar evoluat

„Eu cred că orice ţară care are un sistem sanitar evoluat şi cu experienţă va trebui să aibă astfel de măsură, pentru că altfel scapă de sub control persoane care pot fi cu boli chiar periculoase care să infecteze pe alţii, pentru că ele nu vor să se interneze sau să se izoleze. Pe partea cu detaşarea, aici depinde de la ţară la ţară cum este situaţia. Să nu uităm că suntem cu deficit major pe anumite categorii. În Franţa nu s-au gândit să detaşeze pentru că nu au deficit ca la noi. Este o soluţie, pentru că suntem cu resursa umană foarte afectată şi suntem cu deficit major în anumite domenii şi atunci gestionarea unei situaţii, unei presiuni sanitare temporare – detaşarea fiind de maxim 30 de zile – astea sunt măsuri necesare”, a afirmat Raed Arafat.

Totodată, șeful DSU a subliniat faptul că în urma decizie CCR, s-a creat un val de solicitări inclusiv de la persoanele simptomatice infectate cu COVID-19 de a fi externate din spital.

„Din informaţiile pe care le avem, şi sunt cifre care au fost comunicate de MS, există solicitări inclusiv la pacienţi simptomatici de externare din spital. Nu mai avem pârghii nici pentru izolarea lor la domiciliu. Nu poţi să spui; bine, ai plecat, stai la domiciliu”, a mai spus Arafat.CONCLUZIE .După inchiziție omenirea se îndreaptă  spre o nouă ordine mondială „Dictatura medicală” , conducătorii se pare că și-au dat mîna, populația se poate conduce mult mai simplu prin tot felul de ordonanțe ca să nu mai respecte Constituția și legile Țării.  La noi și Parlamentul a intrat în jocul guvernului și se pare că nu mai ne reprezintă, cine ne mai păzește oameni buni de ” NENOROCIȚII ĂȘTIA ” care spun tot timpul că lucrează pentru noi ??.Nu era destul că aveam o ȚARĂ  bolnavă cu niște conducători virusați acum ei ne-au scos pe noi ca popor bolnav dacă dorim să plecăm din Țară să nu ne mai primească nimeni .

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ