Blog

0

Nu există niciun reproş adus Comitetului olimpic rus şi, dacă nu există niciun reproş la adresa acestui comitet, ţara trebuie să participe la competiţii sub drapel naţional”, a declarat Putin în cursul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o luni la Paris.

Această decizie „contravine aşadar Cartei Olimpice”, în opinia liderului de la Kremlin.

„Orice pedeapsă trebuie să fie individuală şi nu colectivă”, a insistat Putin, răspunzând unei întrebări în timpul acestei întâlniri cu ziariştii, a cărei temă principală a reprezentat-o criza ruso-ucraineană.

„Avem toate motivele să credem că această decizie este motivată nu de o îngrijorare pentru un sport curat, ci este motivată politic”, a afirmat Vladimir Putin.

Tot în cursul zilei de luni, premierul rus Dmitri Medvedev, a acuzat continuarea „isteriei antiruseşti”, dar a recunoscut că sunt în continuare „probleme serioase” de dopaj în ţara sa.

„Toate aceste decizii se repetă împotriva unor sportivi care au fost deja pedepsiţi, (…) ceea ce te face să te gândeşti la continuarea unei isterii antiruseşti devenită cronică”, a declarat Dmitri Medvedev, citat de agenţiile de presă din Rusia. El şi-a exprimat dorinţa ca instanţele sportive competente să facă apel împotriva deciziei AMA/WADA.
AMA/WADA a decis luni să excludă Rusia de la Jocurile Olimpice şi de la toate Campionatele Mondiale timp de patru ani, pentru a sancţiona astfel falsificarea datelor controalelor efectuate de laboratorul de la Moscova.

În urma acestei decizii, Rusia nu va putea fi prezentă cu delegaţii proprii la JO de vară de la Tokyo, din 2020, şi nici la Olimpiada de iarnă de la Beijing, din 2022, urmând să rateze şi Cupa Mondială de fotbal programată în Qatar, în 2022.

Comisia de revizuire a conformităţii (CRC) a recomandat, între altele, excluderea drapelului Rusiei de la JO şi de la toate Campionatele Mondiale timp de patru ani, cu posibilitatea prezenţei sportivilor ruşi la aceste competiţii sub drapel neutru.

Potrivit raportului CRC, Rusia ar fi înlăturat „sute” de rezultate suspectate ale testelor antidoping din fişierele sale trimise transmise Agenţiei Mondiale Antidoping la începutul anului, transmiterea acestor date fiind o condiţie necesară pentru ridicarea sancţiunilor anterioare împotriva Agenţiei ruse antidoping (RUSADA), aflată în centrul unui sistem instituţionalizat de dopaj între 2011 şi 2015.

În opinia şefului Agenţiei antidoping din Rusia (RUSADA), Iuri Ganus, această situaţie era previzibilă, iar şansa unei victorii în apelul de la TAS este nulă, cât timp vinovăţia rusă este evidentă, scrie AFP.

Ministrul rus al Sportului, Pavel Kolobkov, a recunoscut la rândul său „problemele” de dopaj, însă spre deosebire de conducătorul RUSADA crede că şansele Rusiei în faţa TAS sunt „destul de bune”. Calificând sancţiunile AMA drept „politice”, el a evidenţiat „munca incredibilă” depusă în lupta antidoping de către instanţele ruseşti.

Preşedintele Comitetului olimpic rus, Stanislav Pozdniakov, a declarat că este „dezamăgit” de sancţiunile „previzibile” ale AMA/WADA, pe care le consideră „inadecvate şi excesive”.

Rusia a fost deja exclusă de la Olimpiadele care au avut loc la Rio (2016) şi PyeongChang (2018), din cauza acestui scandal de dopaj declanşat după JO de iarnă de la Soci (2014).

Sursa: Agerpres

0

S-a aflat marele secret al premierului Ludovic Orban! De 20 de ani acesta nu mai face acest lucru și este convins de acest principiu pe care-l urmează.

Premierul Ludovic Orban nu este un cheltuitor și nu trăiește extravagant, dar de 20 de ani este vegetarian convins, a decalrat deputatul PNL, Răzvan Prișcă. Acesta a mărturisit că nu a renunțat la carne pentru sănătate ci din principiu.

„Este un om departe de a fi extravagant, departe de a fi un cheltuitor pentru sine, de la telefonul pe care l-a avut multă vreme, care nu a fost deloc performant, este un om care trăiește destul de simplu și nu are ambiții de a fi în ton cu moda, pe haine, pe aparatură, este un om destul de simplu. (…) Este vegetarian cred că de vreo 20 de ani, nu știu, dar de ani buni”, a spus Răzvan Prișcă, la Digi24.

Ultimul preparat pe bază de carne, din care Ludovic Orban s-a ospătat acum 19 ani, a fost un biftec tartar. Premierul a hotărât să nu mai mănânce carne în timp ce își petrecea luna de miere, la Predeal.

„Nu am renunţat la carne pentru a-mi proteja neapărat sănătatea, ci doar din principiu. Nu vreau să omor animale pentru a mă hrăni”, mărturisea Ludovic Orban.CONCLUZIE  .Premierul are probleme dacă ne conduce cu gîndirea de vegetarian , poporul ROMÂN depune foarte multă muncă fizică și  i-am găsi căzuți pe ogoare ligniți de foame și mai vin și sărbătorile , ce ar fi să tăiem o sfecla de pe cîmp in loc de porc , si să facem cîrnații tot din sfeclă .Deci să credem că Uniunea sa luat după premier și nu ne mai lasă să ne sacrificăm porcii că dacă nu mănîncă Orban să nu mîncăm nici noi?  Sau să ne aducă numai ei de la export și noi să semănăm numai iarbă pe cîmp ca să aibă Tara creștere economică record?

0

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, se arată siderată de atacul lui Radu Mazăre la adresa sa. Birchall susține că omenește îi înțelege perioada grea, dar ca ministru al Justiției era obligată să trimită ”carele alegorice” să-l aducă ”pe salvamar” din Madagascar.Apropos de recentul atac la adresa mea, legat de extrădarea lui Radu Mazăre, am citit în presă un titlu care suna cam așa: „Radu Mazăre încearcă pe toate căile să scape de pușcărie”. Ce să spun, ca om, eu pot să înțeleg aceste încercări ale dumnealui, sunt sigură că pușcăria nu-i oferă nici pe departe condițiile cu care a fost obișnuit. Ca om de justiție însă, eu am o datorie de care am ținut seamă în permanență: aplicarea și domnia legii, respectul față de lege!
De aceea mă simt datoare să reamintesc că, în ce privește extrădarea lui Radu Mazăre, atât eu cât și Ministerul Justiției din România ne-am îndeplinit obligația legală în conformitate cu atribuțiile conferite de Legea 302/2004 privind cooperarea judiciară internațională în materie penală. Cadrul legal internațional aplicabil este următorul: – Convenția Națiunilor Unite împotriva Criminalității Transnaționale Organizate, semnată la Palermo în anul 2000, ratificată prin Legea nr. 565/2002; – Convenția Națiunilor Unite împotriva Corupției, semnată la Merrida în anul 2003, ratificată prin Legea nr. 365/2004. Cadrul legal intern este reprezentat de Titlul II din Legea nr. 302/2004 privind cooperarea judiciară internațională în materie penală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, coroborată cu dispozițiile Codului de procedură penală al României. Dispozițiile legale și timpii procedurali în soluționarea cererii de extrădare au fost cei guvernați de legislația statului solicitat, respectiv, în această cauză de Republica Madagascar.
Ca să mai punem puțină sare pe aridele, dar atât de necesarele considerații juridice de mai sus, probabil că „salvamarului Mazăre”, celebru în România pentru aparițiile sale pitorești pe scenă, costumat în diverse personaje, nu i-au plăcut foarte tare “carele alegorice” cu care a fost adus la București de pe tărâmurile malgașe…”, scrie Ana Birchall.  CONCLUZIE. În loc să rezolve problemele Țării președintele Johannos se războia cu PSD – ul in vacanțe pe la MIAMI pe la REGINA prin Anglia  la Trump toată ziua să-și rezolve problemele pentru viitorul mandat  (sa vazut că ne-a scapat si de vize pentru USA  ) dar in schimb ia venit ideea cu ANA   că războiul purtat nu era cu TUDOREL TOADER era pentru funcția lui și cine putea să-l ridice pe DRAGNEA de pe stradă vinovat sau nevinovat decât un apropiat .Deci schimbul sa făcut cu succes ISTORIA  ROMÂNIEI a fost schimbată prin rămânerea la conducere a lui Johannos (Trîntorul de LUX) și ANA să nu se prindă lumea se ceartă cu fostul coleg de partid , dar el este in pușcărie și Doamna de la o cafeluța, dar cineva ar trebui să se autosesizeze cu mișcarea făcută înainte de alegeri chiar dacă mișcarea a fost „ORGANIZATĂ ”  și adevărații beneficiari să meargă unde le este locul.Dar prima dată vrem să vedem locul călduț rezervat pentru ANA de JOHANNOS.

0

În urma acordului cu PMP, încheiat în urma susținerii la moțiunea de cenzură și la votul pentru instalarea Guvernului Orban, PNL a numit mai mulți secretari de stat din partidul lui Eugen Tomac.

Astfel, Secretarul general adjunct al PMP a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ioana Felicia Constantin se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale”, este decizia premierului Ludovic Orban, publicată, marţi, în Moniorul Oficial.

Ioana Constantin este secretarul general adjunct al PMP. Tot printr-o decizie a premierului a fost numit secretar de stat, la acelaşi minister, Ion Alin Ignat.

Tot în Monitorul Oficial, a fost publicată decizia premierului privind numirea în funcţia de secretar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi a Mihaelei Andreianu, dar şi decizia privind numirea Magdalenei Niculescu în funcţia de secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor.Magdalena Niculescu, director adjunct la Corpul de control al Ministerului Transporturilor, este delegată în funcţia de secretar general pentru o perioadă de şase luni.   CONCLUZIE .Premieră mondială și națională Guvernul Orban” care crede că el conduce ” este învăluit de două Partide conduse de  același om „ZOMBI DE BĂSE ” care pe reușita fraierilor de la pnl  oamenii (pdl și pmp ) il țin pe Orban care acum visează că este prim -ministru in hățuri , și tot ce se va întîmpla de aici încolo in ROMÂNIA să știți că Băse ” face și desface ” in continuare și nu o să mai SCĂPĂM de CIUMA portocalie  niciodată ,așa că să tot mergem la vot , că ăștia se invîrt și tot ei ies tot timpul , credem că ei ar trebuii fugăriți  în altă țară nu noi .

 

Gazduire Web
VH Extra Oil
VH Extra Oil
Primaria Navodari
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com